ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Facebook
 
 
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
Αλέξης | Συνεργείο Καθαρισμού Κατερίνη Πιερίας


Με την απολύμανση επιτυγχάνουμε τη διατήρηση ενός υψηλού επίπεδου υγιεινής όπως επίσης και τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης των διαφόρων μολυσματικών ασθενειών. Ενώ με την απεντομωση επιτυγχάνουμε την απομάκρυνση εντόμων τα οποία αποτελούν εστίες μόλυνσης και κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Η επιχείρησή μας “ΑΛΕΞΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη, δραστηριοποιείται στον χώρο των απολυμάνσεων και των απεντομώσεων προσφέροντας αποτελεσματικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κατερίνη, σε όλη την Πιερία, την Λάρισα αλλά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιώντας τις δοκιμασμένες και οικονομικές μεθόδους, μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ένα υγιεινό και καθαρό χώρο.
 

 


 

 
 
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, φούρνους και κάθε κτίριο που αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Εμπιστευθείτε την επιχείρησή μας και ξενοιάστε από τον εφιάλτη των ανεπιθύμητων επισκεπτών. Απολαύστε ένα καθαρό, υγιές περιβάλλον, απαλλαγμένο από ιούς και βλαβερούς μικροοργανισμούς που αποτελούν κίνδυνο για την υγεία.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών διασφάλισης της υγιεινής ώστε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας καθαρούς χώρους, απαλλαγμένους από έντομα. 

 


 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Βέροια & Λάρισα.