ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ

Facebook
 
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ
Αλέξης | Συνεργείο Καθαρισμού Κατερίνη Πιερίας


Η επιχείρησή μας “ΑΛΕΞΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη, διαθέτοντας εμπειρία και εξειδικευμένα μηχανήματα, αναλαμβάνει τον καθαρισμό των χαλιών ή των μοκετών σας, προσφέροντάς σας άψογο αποτέλεσμα και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Αναλαμβάνουμε τον άψογο καθαρισμό και την φροντίδα χαλιών, από τη φθηνότερη μοκέτα έως το ακριβότερο χειροποίητο χαλί και σας εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα καθαριότητας καθώς και τη μέγιστη διάρκεια ζωής στις φθορές από το πέρασμα του χρόνου.
 

 


 

 
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
  Τίναγμα Χαλιών
  Πλύσιμο χαλιών 
  Ξέβγαλμα - Στύψιμο χαλιών
  Άπλωμα - Στέγνωμα χαλιών
  Ποιοτικός έλεγχος & Συσκευασία
  Αποθήκευση & Φύλαξη χαλιών
 
 
Για τον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας, χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά απορρυπαντικά που ζωντανεύουν τα χρώματα, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο αλλά και απομακρύνουμε κάθε λεκέ.

Στεγνώνουν μακριά από τις επικίνδυνες ακτίνες του ηλίου, διατηρώντας τα χρώματα τους αναλλοίωτα και ζωντανά και ταυτόχρονα, μένουν στα στεγνωτήρια μας για όσο ακριβώς χρόνο χρειάζονται, έτσι ώστε να είναι τελείως, στεγνά όταν συσκευαστούν.

 


 

Με την ολοκλήρωση του καθαρισμού, στο χαλί σας γίνεται ενδελεχείς έλεγχος ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα το παραλάβετε πεντακάθαρο, απαλλαγμένο από λεκέδες και περιττά χνούδια και στεγνό.
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Βέροια & Λάρισα.