ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Facebook
 
 
ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
Αλέξης | Συνεργείο Καθαρισμού Κατερίνη Πιερίας


Οι ρυθμοί της ζωής και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος που διαθέτετε δεν σας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε επαγγελματικούς καθαρισμούς και περιποίηση στα ρούχα;

Εάν λοιπόν επιθυμείτε να απαλλαγείτε από τον χρόνο του πλυσίματος, απλώματος, σιδερώματος, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε την επιχείρησή μας “ΑΛΕΞΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Κατερίνη και να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε τα ρούχα και τα υφάσματά σας απολύτως καθαρά και άψογα σιδερωμένα.

Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε τοσο τα καθημερινά όσο και τα πιο ιδιαίτερα ρούχα σας με την απαραίτητη προσοχή και το σεβασμό στο ρούχο. Στόχος μας είναι να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς καμία απώλεια στο χρωματισμό ή στα επιπρόσθετα.
 

 


 

 
ΠΛΥΣΙΜΟ & ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
  Μπουφάν
  Κοστούμια
  Ζακέτες
  Κουρτίνες
  Πετσέτες
  Ρούχα όλων των ειδών
  Κουβέρτες - Παπλώματα
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΣΑΣ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει για την επιλογή και την εφαρμογή της κατάλληλης μεθόδου καθαρισμού κάθε ενδύματος και υφάσματος, ώστε να διατηρούνται πάντα καθαρά και λαμπερά, σαν καινούργια.

Η επιχείρησή μας είναι εδώ και παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού προς ιδιώτες, επιχειρήσεις και συλλογικούς φορείς, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Φιλοσοφία μας είναι ότι η φροντίδα των ενδυμάτων και των υφασμάτων σας αποτελεί δική μας προσωπική υπόθεση.

 


 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Βέροια & Λάρισα.